Aanmelden

Kies jij voor onze school?

Na een gesprek met je meester of juf in januari weet je welk advies je voor het Voortgezet onderwijs krijgt. In februari maak je een doorstroomtoets. Bij een hoger toetsadvies wordt het schooladvies bijgesteld of nader toegelicht. In week 13 (15-24 maart 2024), kan je je vervolgens aanmelden bij het Dollard College. Deze aanmelding verloopt digitaal. Op deze pagina zal dan een aanmeldlink verschijnen.

Aangemeld en nu?

Je hebt je keuze gemaakt voor onze school, wat leuk! We wensen jou van harte welkom. 

Kennismakingsbijeenkomst
In de maand juni kom je op school om kennis te maken met je nieuwe klas en met je mentor(en). Wanneer je precies wordt verwacht, staat in een brief die je ouders/verzorgers begin juni van ons per post ontvangen. In deze brief staat dan ook meteen in welke klas je zit.

Aanschaffen schoolspullen
Natuurlijk wil je alvast de benodigde spullen aanschaffen voor school. Op de kennismakingsbijeenkomst krijgen de leerlingen hierover informatie mee naar huis. Het bestellen van de boeken gebeurt online en doe je samen met je ouders.

Start schooljaar
De eerste schoolweek staat altijd in het teken van kennismaken met je klas, met je docenten en met het gebouw. Op die manier kun je eerst even wennen voordat je echt aan de slag gaat.