Aanmelden

Kies jij voor onze school?

Vanaf maandag 25 maart kan je je voor onze school aanmelden (schooljaar 24-25)! Deze aanmelding verloopt digitaal via onderstaande knop 'Aanmelden'. Je maakt eenvoudig een account aan, logt in en kiest de vestiging waarvoor jij je wil aanmelden. Het digitale aanmeldformulier kan je vervolgens invullen aan de hand van het advies dat je van je de basisschool hebt gekregen. Wij kijken er naar uit om jou bij ons op school te verwelkomen!

Klik hier voor een uitlegvideo over het aanmelden

Wil je je aanmelden voor het huidige schooljaar (23-24) of klas 2 of hoger? Of heb je vragen over de digitale aanmelding? Neem dan
 contact op met de desbetreffende vestiging.

Aanmelden

Aangemeld en nu?

Je hebt je keuze gemaakt voor onze school, wat leuk! We wensen jou van harte welkom. 

Kennismakingsbijeenkomst
In de maand juni kom je op school om kennis te maken met je nieuwe klas en met je mentor(en). Wanneer je precies wordt verwacht, staat in een brief die je ouders/verzorgers begin juni van ons per post ontvangen. In deze brief staat dan ook meteen in welke klas je zit.

Aanschaffen schoolspullen
Natuurlijk wil je alvast de benodigde spullen aanschaffen voor school. Op de kennismakingsbijeenkomst krijgen de leerlingen hierover informatie mee naar huis. Het bestellen van de boeken gebeurt online en doe je samen met je ouders.

Start schooljaar
De eerste schoolweek staat altijd in het teken van kennismaken met je klas, met je docenten en met het gebouw. Op die manier kun je eerst even wennen voordat je echt aan de slag gaat.